Virágkötészet
Esküvői dekoráció
Esküvő szervezés
Családi események
Céges rendezvények

Céges partik szervezése
Rendezvények éttermek
dekorációja
Kirakatrendezés
Park,- és kertgondozás

Vágott és cserepes növények, kegyeleti kötészet, alkalmi csokrok, dekorációs kiegészítők.

Rólunk

Cégünket 2005-ben alapítottuk. Elsődleges tevékenységi körünk, esküvők szervezése és dekorációja. Virágboltunk biztos hátteret nyújt, hiszen közvetlen módon tudunk bemutatni egy-egy dekorációt, hangulathoz vagy akár évszakhoz kapcsolható kompozíciót.

Szinte mindenkinek megvan az a színvilág, amit elképzelt az esküvőjére. Ugye milyen jó lenne előre látni, mennyire lesz harmonikus, elegáns, és mennyire fejezi ki egyéni stílusodat? Nézd meg galériánkat, válogass több száz cikk között www.vendulavirag.blogspot.com , de ha látni, tapintani szeretnéd gyere el hozzánk!

Már az esküvői meghívóddal is magadból adsz egy kicsit, ezért érdemes rászánni az időt, bármennyire is meglepő látvány tíz katalógusnak a terjedelme.

A menyasszonyi csokrodat megálmodtad már, esetleg bizonytalan vagy egy virág színében, illatában, jelentésében? Kérdezz bátran, hiszen ez a csokor lesz az, amire mindig emlékezni fogsz.

Amit megtalálhatsz nálunk, teljes körű virágkötészet és dekoráció, legyen szó templomi, polgári szertartás helyszíne, étterem, vagy akár szülői ház. Miért jó, ha ezeket egy helyről rendeled meg? Biztos lehetsz benne, hogy minden harmonizálni fog, nem lesz meglepetés színű a szalvéta, esetleg papírmasni minden mennyiségben és nagyságban.

Megbízható szolgáltatókat keresel, nyolc éves tapasztalatunk, kiépített kapcsolat rendszerünk garancia erre. Bízd ránk a teljes körű szervezést, ha nyugodtan akarsz készülni életed legfontosabb napjára.

 

Szolgáltatásaink:

  • Teljes körű esküvőszervezés
  • Virágkötészet és dekoráció
  • Ingyenes árajánlat készítés (helyszín ismerete esetén)
  • Személyes konzultáció
 


Rólunk mondták

Kedves Éva!
Gyönyörűek voltak az esküvői virágdíszek! A dekoráció pedig elegáns és finom,  pont olyan amilyet elképzeltünk. Finom ízlése, megbízhatósága, pontossága miatt bátran ajánljuk  mindenkinek!! Azt,hogy az esküvőnk életünk egyik legszebb napja lett Önnek is köszönhetjük.
Munkájához további sok sikert kívánunk!! Tisztelettel:
Szinder Nóra és Csizmadia Norbert

Kedves Éva!
Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem mind azt a csodát, művészi munkát, amit keresztlányom Zita és párja István esküvőjének helyszínein alkotni szíveskedett. Családom minden tagja ámulatból-ámulatba esett az álomszerű, rendkívüli látványoktól. Köszönjük, hogy meghatottságunkat a gyönyörű dekorációkkal mind a három helyszínen fokozni sikerült.
Köszönöm, hogy segített megvalósítani Zitának a különlegesre megálmodott, élete – remélem –  egyik legszebb napjának külsőségeit.
 Kristófné Dézsi Gabriella Zalaegerszegről

VENDULA Kft.  E-mail: vendula@t-online.huwww.vendulavirag.blogspot.com

Üzlet: 7720 Pécsvárad, Kossuth u. 54. • Tel.: 72/465-292 • Fax: 72/490-587